Mit gondoltok erről a notebookról? (ASUS K55VJ-SX182D)
Olyan notebookot szeretnék venni, ami azért viszi a játékokat is, de nem muszáj a legnagyobb igényűeket (tényleg csak példaként, mondjuk a Counter Strike Source-t, vagy a Team Fortress 2-őt szebb grafikával).
Én eddig ezt néztem ki :
ASUS K55VJ-SX182D
Tudtok esetleg valami hasonló notebookot ebben az árkategóriában (180e-210e) ami megérné? (keresgéltem már csak nem nagyon tudom eldönteni, hogy mi érné meg)
Ezt most hosszabb távra tervezem venni, úgyhogy jól megfontolom mit vegyek ...
Előre is köszönöm a válaszokat.
hosszú távra nem tudsz veni semmit, főleg nem notebookot
egyébként amit linketltél abban az árban jónak mondható kb minden gamet elvisz (az újakat) mediumon 30fps+al bőven
amiket te írtál azokra meg bőven jó
(ez saját vélemény)
Az ASUS-sal óvatosan!
Nincs egy éve, hogy vettem tőlük egy netbookot. Azóta elszállt a vinyóm... Sebaj.. Minden ami rajta volt elment, kicserélték garival.
Aztán jött az akksi... Erre csak fél év gari volt szóval b*hattam..
Most pedig a töltőfej szaraxik, mivel nem kap áramot... Egyébként meg vagyok vele elégedve ^^ :)
Pfff értem ...
ASUS-ba vagy Acer-be gondolkodok főleg, majd meglátom.
Köszi az infót !
bőven jó ez.
Egyébként nem tudom miért fikázzák az ASUS-t, mikor a minőség talán nála a legnagyobb.
Lehet hogy a garancia a DELL-nél, de ott a garanciát fizeted meg nem a minőséget.
Acerrel meg óvatosan mert azon a laposon kenyeret fogsz pirítani! Olcsón árulnak viszonylag jó konfigokat, de ebből adódóan a szellőztetés és a szerelés is költségkímélő, vagyis ha nem vigyázol megsül a kezed is.
Lenovo vagy Asus-ban gondolkodj. Mind2-vel jól jársz.
pont egy samsung XD
ahol inkább elküldenek grönlandra, minthogy érvényesítsék a garanciát.
biztos horpad ha aluminium ház.
Ennél olcsóbban nem kapsz aluminium alapú gépet, mint a k55vj. Érdemes lenne utána olvasnod. Ennek köze nincs ahhoz ami nektem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!