( Alaplap ) Mi ez?
Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném meg tudni hogy mi az a kék micsoda, ott középen Asus logoval? Ugyanis a gépem el kezdett ciripelő hangot ki adni amikor nagyon fel melegszik (kb fél, 1óra játékidő után). Le szoktam venni a gépház oldalát hogy lehűljön, és azon ponton mindig nagyon meleg van.
2013. ápr. 17. 16:46
1/8 anonim válasza:
Az az északi híd. Ez kapcsolja össze a CPU, RAM, VGA, déli híd 4-est. Normális, hogy meleg. A ciripelés nem a tápból jön?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát, ez az egyik problémám hogy nem tudom meghatározni.Mikor ciripel és le veszem a gépház oldalát hogy kicsit hallgatózzak, soha sem sikerül be azonosítanom honnan is jöhet a hang.
2013. ápr. 17. 17:25
4/8 A kérdező kommentje:
Codegen 400W-os. Tudom, sok helyen írták hogy a Codegen szar, de eddig 4 évig nem volt baja...
2013. ápr. 17. 17:34
5/8 anonim válasza:
Semmi sem tart örökké. Kár lenne a többi alkatrészért ha a következő alkalommal ciripelés helyett pukkanás lenne.
(amúgy nem minden Codagen hulladék)
Nézesd meg egy szakival is, ha a táp a ludas, akkor biztos csere.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából ha nincs fent a gépház oldala akkor semmi probléma... De akkor ha a táp a ludas akkor nem kéne folyamatosan ciripelnie?
2013. ápr. 17. 17:41
7/8 anonim válasza:
Ezen logika alapján akkor a gépház (vagy annak oldala), ami ciripel.
8/8 A kérdező kommentje:
Nemigazán, mivel már olyan is volt hogy ciripelt és le vettem az oldalát, hogy meglessem mi a problem. Egy plusz ventivel nem lehet megoldani? Merthát, ha fent van az oldala akkor (szerintem) meleg hatására ciripel, ha nincs azaz rendesen le hűl, akkor meg nem. De mindenesetre azért megnézetem.
2013. ápr. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!