Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a konfigot elbírná egy...

Ezt a konfigot elbírná egy 230W-os táp?

Figyelt kérdés

AMD Athlon X2 5000+ (Dual Core 2,6Ghz)

2GB DDR2 RAM

Nvidia Geforce 9600GT

van egy 230W-os tápom,megbízható,nem ez a kínai szutyok,és az lenne a kérdésem,hogy bírná-e,nézegettem teszteket hasonló konfigokkal 170-200w volt a max ami kijött ilyen konfiggal ezzel a kártyával.. és ha rendelek egy sata-pci 6 pin átalakítót,az jó lesz a kártyához?

2013. ápr. 17. 06:00
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Dehogy bírja... Hát elve a jó tápoknak olyan 80% a hatásfoka, az csak durván számolva is 180w és már kapsából túllépted a határt.
2013. ápr. 17. 06:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha csak internetezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használod, akkor simán el fogja bírni. Ha játszani is akarsz vele és olyan játékokat amik ki is használják a konfigot, akkor már lehetnek problémáid a táp teljesítményével.
2013. ápr. 17. 08:49
 3/6 BM-Striker ***** válasza:

Ez attól függ, melyen erős 12v-os ág.

H a táp képes 13-15 A-t 12v-on, akkor igen, de ez nem valószínű.

Vegyél egy rendes tápot.

2013. ápr. 17. 09:32
 4/6 Osynho ***** válasza:
100%

"Dehogy bírja... Hát elve a jó tápoknak olyan 80% a hatásfoka, az csak durván számolva is 180w és már kapsából túllépted a határt."

Szerintem olvass utána, hogy mit jelent a hatásfok. :)

2013. ápr. 17. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Esetleg ha a tápot pontosan meghatároznád lehet többet tudnánk mondani.

"Szerintem olvass utána, hogy mit jelent a hatásfok. :)"

Erőteljesen támogatom az ötletet.

2013. ápr. 17. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Véletlen 230-at írtam,260w-os a tápom,megjött a sata-pci átalakító és remekül üzemel full terhelés alatt is a konfig
2013. máj. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!