Videókártyát szeretnék venni?
ezt a videókártyát néztem ki magamnak: [link]
az lenne a kérdésem hogy ez a videókártya mennyire jó? milyen játékokat visz el? ez a kártya 11500 forint.
ha mondjuk nem annyira jó akkor tudtok egy másik videókártyát ami jobb és nem annyira drága?? válaszotokat előre is köszönöm
Ha nem drágább 24 ezernél akkor oké.
HD7850 alatt semmilyen kártya nem használ ki 2GB-t.
GTX650 meg HD7750 szintű,szóval nem ér többet 24 ezernél.
Mennyid van kártyára?
Mert egyre szarabbakat nézel.
Konfig milyen?
Proci,táp?
intel pentium 3 ghz
most jelenleg zotac nvidia geforce 2gb ddr3
a táp meg nem tudom. asszem 350 vagy 450-es
amúgy meg a pénz annyira nem számít mert ha kevés akkor még gyűjtök. de most jelenlen csak 18 ezer :(
mert felraktam apródra az nvidia geforce 8400 gs 512-es videókártyát 6 ezerért de senki nem vitte még el. aki meg rámírt az minden áron cserélni akart
Na jó ez így felejtős.
Kéne tudni pontosan milyen proci és pontosan milyen táp.
Ha valami régi pl 775-s pentium,akkor cseréld az egész gépet a fenébe,az a proci már lepkefing a mai kártyákhoz.
Meg ha a táp is valami HKC,Codegen színvonal,akkor azt is cserélni kéne.
Kéne egy PONTOS konfig.
hát a proci 1 magos lga 775-ös a tápt meg az egész konfigot nem tudom pontosan leírni mert amikor összerakattuk nem kaptunk pontos leírást csak annyit amennyit leírtam. szóval bővebb információval nem tudok szolgálni sajnos :(
szóval akkor adjam el vagy számíttassam be és vegyek egy új gépet??
Bár ne is haragudj,nem sértésnek szánom,de hogy akarsz új VGA-t venni,ha nem tudod kideríteni a hardvereid pontos típusát?
Egyrészt ha leveszed a gép oldalát,az alaplapra rá lesz írva a típusa,másrészt ez pl a CPU-Z nevű programmal kideríthető.
A táp pontos típusát meg leolvasod a tápról.
Ezt minden rossz szándék nélkül írom.
De igen,ez elég csereérett.
De inkább új kérdésbe írj mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!