Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adnak hozzá VGA/DVI átalakítót?

Adnak hozzá VGA/DVI átalakítót?

Figyelt kérdés

ezt a kérdést tettem fel az iponnak:

Üdv!Rendeltem tőletek egy gépet(összerakott) egy Sapphire 2Gb ddr5-ös videókártyával és azt szeretném megkérdezni,hogy kapok hozzá Vga/Dvi átalakítót?Mert jelen pillanatban nincs Hd-s monitorom :/?

Tetszik ·

iPon Computer: Esetek nagy százalékában adnak hozzá hogy ha nincsen rajta DSUB kimenet, de 100% nem tudom meg ígérni hogy lesz hozzá.

van a kártyán dsub?

2013. ápr. 15. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Hozzá kellet volna tenni hogy milyen kártyán.

De mai kártyákon nincs D-sub.

2013. ápr. 15. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
te tudod a típusát, mi nem
2013. ápr. 15. 21:58
 3/4 sün18 ***** válasza:
Szerintem mindent, ami a dobozban van adják hozzá. Vagyis ha a kártya holnapján az van írva hogy adják a kártyához, akkor szerintem megkapod...
2013. ápr. 15. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne legyél már kedves kérdező ezen fennakadva, már vagy 3 kérdést tettél fel ezzel kapcsolatban (ha nem te voltál akkor elnézést). Én hónap elején rendeltem egy MSI HD7850 1GB-os kártyát és ahhoz járt az említett átalakító (ipon.hu)

Ha mégsem kapsz hozzá akkor a legközelebbi IT boltban ~ 3-400Ft.

2013. ápr. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!