Hogyan tudom ezt megoldani (monitor+videókártya)?
Ilyen videókártyám lesz de nincs hd monitorom még(régi van ahol csak egy sima vga van),csak úgy tudom rákötni ezt a régi monitort a videókarira,hogy veszek egy Vga/Dvi átalakítót ugye?
Azok kb 300-500ft-ba kerülnek,van különbség köztük(úgy értem,hogy a drágább jobb vagy gyorsabban visz valamit stb..vagy itt ilyen nincs)
Linkelnétek nekem képeket/oldalakat ahol ehhez a videókártyához találom a szükséges átalakítót?
Van különbség, de ahogy az kábeleknél és átalakítóknál "szokás" pont az ára nem tükrözi. Azért elég ritka az olyan gagyi kínai átalakító amivel színes csíkok vagy foltok jönnek kép helyett. De van.
Ha sikerül valahol szerezned olyan régi átalakítót amit Radeonokhoz adtak, ilyen félig áttetsző réteg alatt ezüst színű, akkor azok elég jók voltak.
Ha a monitorodról lecsatolható a kábel, akkor lehet jobban jársz egy minőségi DVI-VGA kábellel.
Minden dvi-vel rendelkező videókártáhiz adnak átalalítót.
Egyébként teljesen minegy milyen.
"csak mert ennek a kártyának valami dual dvi-je van ezért nem tudom,hogy milyen kell"
Semmi köze hozzá, az "átalakító" nem alakít át semmit, a DVI-I lábain kijövő VGA/RGB jelet adja tovább, pont ezért ugye csak DVI-I csatlakozóhoz jó az "átalakító". Mert létezik DVI-D, amin csak digitális jel jön ki.
"Minden dvi-vel rendelkező videókártáhiz adnak átalalítót."
Elég régen NEM adnak már. Mondjuk a drágábbakhoz, meg a nem "lite" Sapphire-hoz járt eddig. Ehhez amit linkelt sok minden jár, de DVI átalakító nem. (DP-mini DP van helyette)
A gyártó oldalán szerepló leírás szerint jár hozzá:
Accessory:
CrossFire™ Bridge Interconnect Cable
DVI to VGA Adapter <<<< Ez kell neked!!!
Mini-DP to DP Cable
6 PIN to 4 PIN Power Cable
HDMI to SL-DVI Adapter(Full Retail SKU only)
HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable(Full Retail SKU only)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!