Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom ezt megoldani...

Hogyan tudom ezt megoldani (monitor+videókártya)?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen videókártyám lesz de nincs hd monitorom még(régi van ahol csak egy sima vga van),csak úgy tudom rákötni ezt a régi monitort a videókarira,hogy veszek egy Vga/Dvi átalakítót ugye?

Azok kb 300-500ft-ba kerülnek,van különbség köztük(úgy értem,hogy a drágább jobb vagy gyorsabban visz valamit stb..vagy itt ilyen nincs)

Linkelnétek nekem képeket/oldalakat ahol ehhez a videókártyához találom a szükséges átalakítót?

2013. ápr. 15. 00:26
 1/10 A kérdező kommentje:
csak mert ennek a kártyának valami dual dvi-je van ezért nem tudom,hogy milyen kell
2013. ápr. 15. 00:29
 2/10 Komplikato ***** válasza:

Van különbség, de ahogy az kábeleknél és átalakítóknál "szokás" pont az ára nem tükrözi. Azért elég ritka az olyan gagyi kínai átalakító amivel színes csíkok vagy foltok jönnek kép helyett. De van.

Ha sikerül valahol szerezned olyan régi átalakítót amit Radeonokhoz adtak, ilyen félig áttetsző réteg alatt ezüst színű, akkor azok elég jók voltak.

Ha a monitorodról lecsatolható a kábel, akkor lehet jobban jársz egy minőségi DVI-VGA kábellel.

2013. ápr. 15. 00:35
 3/10 BM-Striker ***** válasza:

Minden dvi-vel rendelkező videókártáhiz adnak átalalítót.

Egyébként teljesen minegy milyen.

2013. ápr. 15. 00:35
 4/10 BM-Striker ***** válasza:
Legalább is az áltaam póbáltak között nem volt különbség.
2013. ápr. 15. 00:36
 5/10 Komplikato ***** válasza:

"csak mert ennek a kártyának valami dual dvi-je van ezért nem tudom,hogy milyen kell"

Semmi köze hozzá, az "átalakító" nem alakít át semmit, a DVI-I lábain kijövő VGA/RGB jelet adja tovább, pont ezért ugye csak DVI-I csatlakozóhoz jó az "átalakító". Mert létezik DVI-D, amin csak digitális jel jön ki.

2013. ápr. 15. 00:37
 6/10 A kérdező kommentje:
iponról rendeltem a gépet,akkor ezek szerint adnak hozzá?
2013. ápr. 15. 00:37
 7/10 Komplikato ***** válasza:

"Minden dvi-vel rendelkező videókártáhiz adnak átalalítót."

Elég régen NEM adnak már. Mondjuk a drágábbakhoz, meg a nem "lite" Sapphire-hoz járt eddig. Ehhez amit linkelt sok minden jár, de DVI átalakító nem. (DP-mini DP van helyette)

2013. ápr. 15. 00:38
 8/10 BM-Striker ***** válasza:
Nekem még a 512 mb-os Sapphire 6750-hez is járt, pedig az nagyon "lite" volt.
2013. ápr. 15. 01:06
 9/10 CspCsj ***** válasza:

A gyártó oldalán szerepló leírás szerint jár hozzá:

Accessory:

CrossFire™ Bridge Interconnect Cable

DVI to VGA Adapter <<<< Ez kell neked!!!

Mini-DP to DP Cable

6 PIN to 4 PIN Power Cable

HDMI to SL-DVI Adapter(Full Retail SKU only)

HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable(Full Retail SKU only)

2013. ápr. 15. 01:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Húú akkor jó,a többi csak akkor fog kelleni ha lesz hd monitorom?
2013. ápr. 15. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!