Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom gyári állapotra...

Hogyan tudom gyári állapotra visszaállítani a winchester-em?

Figyelt kérdés
Samsung 80GB wincsi. Azt szeretném, ha a Hard Disk Sentinel újnak látná, és a mostani állapottól kezdve vizsgálná. Jelenleg azt mondja rá, hogy bad sector-os, de ezt más software nem erősítette meg.
2013. ápr. 14. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Időgép?

Varázslámpa dzsinnel, vagy aranyhal 3 kívánsággal, amiből az egyik ez.

2013. ápr. 14. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

...sehogy!

nézd meg ezekkel is:

ha ezek is azt írják ki, nyugodt lehetsz benne, gond van vele!

HDLife Pro (magyar is)

[link]

vagy:

Hard Drive Inspector (magyar is)

[link]

2013. ápr. 14. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Microsoft -os megoldás:

Start > Futtatás > chkdsk \f \r parancs, mely javítja a hibát, ha tudja.

Parancssort a Start menü, Minden Porgram, Kellékeken belül találja.

Jobb kattintás, Futtatás rendszergazdaként.

Ha csak a chkdsk parancsot írja, akkor a C:\-re érvényes, ha más partíciót pl: szeretne chkdsk D: . Ne felejtse el a /f /r kapcsolókat, melyek a javítást jelentik.

vagy: [link]

2013. ápr. 14. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy félreérthető amit írtam :) A lényeg, hogy nem az a célom (elsődlegesen), hogy gyári, hibátlan állapotba állítsam vissza a wincsit, hanem azokat az adatokat szeretném törölni, ahol tárolja azokat az információkat, amit pl a hdd sentinel is kiolvas (pl eddigi működési idő...)

Megnézem másik programokkal is! :) A windows nem ír amúgy hibát... a hdd sentinel 1 hibás szektort ír, illetve felpörgetési hibára panaszkodik, immáron 777. alkalommal... Tesztelem még! :)

2013. ápr. 14. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:
HD Tune-nal tudtam még letesztelni. Hibás szektort nem jelzett, de a felpörgetési hibára ez is panaszkodott (spin up time - failed). Ez konkrtétan mit jelent? Javítható? Kuka?
2013. ápr. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!