Számítógépet hogy nézhetek tv-n?
A set-top-box-on lévő usb csatlakozója max. annyira jó, hogy beledugj egy pendrive-ot, vagy külső HDD-t amiről a set-top-box le tudja játszani a filmeket.
Ha a számítógép képét a tévére szeretnéd kirakni, akkor először is tudni kellene, hogy milyen csatlakozók vannak a tévéden és a számítógépeden. Milyen típusú tévéd van, milyen típusú laptopod van, vagy milyen típusú az asztali számítógéped videókártyája?
Elolvastam még egyszer a kérdést,és már tisztáztam is! :D
Figyelmetlen voltam bocs!Az 1hsz -nek igaza van.kéne tudni a tv csatlakozóit,és a gépben lévő videokártya típusát.A többi csak kábel kérdése!
Köszi a válaszokat, ehhez én túl hülye vagyok. Csak egy kósza ötlet volt :(
Amúgy egy böhöm nagy Philips tévém van, régi, le kellene emelnem , hogy megnézzem a hátát, hogy mit lehet beledugni , a száőmítógéphez is csak felhaszáló szinten értek, úgy hogy felejtős most az egész. de azért köszönöm :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!