Kislaki kérdése:
Videókártyát szeretnék venni ebbe az alaplapba: p4p800. PNY nVidia GeForce 6200 512MB DDR2 AGP. Ezt szeretném. Szerintetek jó lesz bele?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 22:17
1/13 Komplikato válasza:
Jó lesz bele, de most nincs benne semmilyen? És mennyiért veszel VGA-t? Csak mert a GF6200 nem volt új korában sem egy csúcs.
2/13 anonim válasza:
Jól mondja az első, ez COD4-hez is sovány. Ha nem találsz jobb AGP-s kártyát, érdemes szétnézni a síma PCI-s kártyák között, van egy két modernebb, amivel kihozhatod a konfigodból a maxot.
3/13 joker10 válasza:
vegyél Gtx650 1Gb, az nem is drága de az új játékokat is bírja, mondjuk nem a csúcskategória de ha nem vagy nagy játékfanatikus akkor ez nagyon elég lesz.
4/13 A kérdező kommentje:
Komplikate:hát msot egy régi van benne.alapbólez volt benne.Nvidie GEforce fx 5200
2013. ápr. 14. 10:05
5/13 A kérdező kommentje:
igen sokat nézelődtem csak az a gondom, hogy nekem nincs PCI-E csatlakozóm:S
2013. ápr. 14. 10:07
6/13 anonim válasza:
Nem PCI-E, hanem síma PCI pl.: [link]
7/13 A kérdező kommentje:
és akkor ezt elviszi a gépem mindenbizonnyal , ahogy ltáom:)))
2013. ápr. 14. 10:45
8/13 A kérdező kommentje:
és xp elviszi?vagy ez nem befolyásolja?
2013. ápr. 14. 10:47
10/13 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen!már csak egy kérdésem lenne.csak biztosra megyek.neharapjátok le a fejemet.ugye az alaplapom p4p800as.és megnéztem a tulajdonságait.videokártyatípusa:AGP.de volt 5 pci csatlakozó.ígyisjólesz?
2013. ápr. 14. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!