Az Iponon tényleg ilyen olcsó az összeszerelés?
Ipon.hu-n raktam össze egy gépet és csak 4500ft az,hogy összeszereljék,leteszteljék és kihozzák nekem(messze lakok bp-től)..tényleg ilyen olcsó? egyik ismerősöm azt mondta,hogy sokkal drágább...meg hogy használt cuccok vannak az iponon
ha értessz hozzá megmutatom milyen konfigot raktam össze,még ma megrendelném
ennél többet nem akarok rákölteni mert msot nézek egy jó hd-s monitort is mert még a régi van ha stimmel minden akkor már meg is rendelem :D
a fizikailag nem jó, azt egyrészt nem engedi úgy összerakni(az alaplap nem támogatja aza dott cpu-t), vagy felhív összeszerelés előtt(a kiválasztott házba nem fér el a vga)
a teszt azt jelenti, hogy mondjuk egy live-cd-vel ellenörzi hogy a gép működik-e
van olyan bolt is ahol az összeszerelés nem 2 ezer forintba kerül, hanem ingyenes, persze ott meg az alkatrész lesz egy kicsit drágább
az ipon nem forgalmaz használt alkatrészeket, tudtommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!