Videókártyáknál a OC-sek jobbak?
1, [link]
2, [link]
Itt az OC-s kártyának jobbak az értékei de nem kapta meg a GHZ Edition-t a másik gyengébb meg igen,ez miért van?Jobbak ezek a tuningoltak(pl hűtésben) vagy inkább a sima?
írd le a teljes konfigot,és hogy mi az amit már megvettél belőle... vagy ha még nem vettél meg semmit,akkor írd le,hogy mire kell a gép,és hogy mennyit szánsz rá...
egyébként igen,50000-ért ez a legjobb kártya...
bocs,csak amíg írtam,addig linkelted a kártyát,52k-ért inkább ezt vedd:
persze hogy ki tudják,de jelenleg nincs olyan játék,ami kihasználna 1 gigánál többet, a jövőre tekintettel linkeltem én is a 2 gigásat,de írd le ide kommentbe a teljes konfigot,és hogy összesen mennyit szánsz rá,aztán leírom minden hibáját,vagy ha tökéletes,akkor igazolom hogy jó...
ha az egészre 165-öt vagy többet szánsz,akkor most megmondom,hogy jobbat is ki lehet hozni videókártya terén annyiból...
"persze hogy ki tudják,de jelenleg nincs olyan játék,ami kihasználna 1 gigánál többet"
Ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!