USB-s wifiantennát egyáltalán lehet beépített antennás wifirouterre csatlakoztatni?
Hány hely van kábelhez a modem-routeren?
Egyébként a telefonosat úgy értettem, hogy ADSL? - De már mindegy.
@Én vagyok a hatvanas
De miért kell még egy router oda, ahol már van egy router? A routernek akkor lenne értelme, ha csak sima modem állna rendelkezésre, nem ez a T-Home gagyi ZTE modem-router. Egy modem-routert egy sima routerrel sokkal nehezebb összehozni, mint egy Access Point -al. AP -nál nincs újra route-olás, dupla címfordítás, és nem kell semmilyen speciális beállítás. Tehát egy hálózatba egy router elég.
(Ezért szoktam mondani, hogy akinek nem kell IP TV, meg VoIP -s telefon, az még csak véletlenül se kérje a szolgáltató gagyi modem-routerét. Inkább kérjen egy sima DSL modemet és kész, mert arra olyan routert köt amilyet akar.)
@Kérdező
Igen, jól értesültél a netről. Range Extender kell. Azzal fel tudod erősítni a modem-router jelét. De ha még az se lenne elég, akkor sem vesztessz semmit a dologgal, mert a Range Extendereknek van Access Point módjuk is, és így kialakíthatsz vele egy másodlagos Wi-Fi hálózatot a másik szobában. Ehhez csak össze kell kötni a modem-routerrel UTP kábel segítségével. Nálunk a cégnél is pont így van megoldva.
Bővebb infó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!