Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Inkább hd redy + 3D vagy fullhd?

Inkább hd redy + 3D vagy fullhd?

Figyelt kérdés

Tvnek és monitornak is akarom lg 32LM3400 led vagy 24-27 inches más monitor ami szintén led viszont nem fullhd de nem 3D? max 200 euróm vagyis kb 60ezer forintom van rá.

csak lcd ne legyen mert nagyon gyenge a háttérvilágítása,most egy 21,5 inches lg monitorom van,de kicsit kicsi + nincs dvb-t mpeg-4 tuner benne...

2013. ápr. 11. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Full HD egyértelmű. A 3D halott. Nem fog elterjedni, kb mint a mobiltechnológiában a mobilTV vagy az MMS megbukik. Inkább marketing, mint hasznos élvezetes kikapcsolódás. Nincs elegendő 3D tartalom, fárasztja a szemet, nem jött be úgy, mint gondolták. Felesleges.

A full HD felbontás meg lassan alap lesz. Pár év és minden adó full HD-ben fog adni. Azt nem bánod meg.

2013. ápr. 11. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem tudom külföldön mi mennyi,de 60 ezerért itt nagyon szép FullHD 3D-s MonitorTV-t kapsz 62 ezerért.

És a LED is LCD csak a háttérvilágítás nem CCFL hanem LED.

[link]

Az meg nem igaz,hogy bukott a 3D,szerintem nagyon jó dolog,de nyilván prioritást élvezzen a fullHD felbontás.

2013. ápr. 11. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat szóval kb 60-62 ezerért.
2013. ápr. 11. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
igen itt is pont ennyibe kerülnek a monitorok,csak találtam ezt a 3D-s tv-t ócsóé és nem tudtam megvegyem -e. de már tudom,hogy nem veszem meg :)
2013. ápr. 11. 21:13
 5/5 A kérdező kommentje:
LG M2352D-pz pont ilyet találtam kb 53-54 ezer forint zsír,új.lehet holnap meg is veszem..
2013. ápr. 11. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!