Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a megoldás a Monitorhoz?

Jocika147 kérdése:

Mi lehet a megoldás a Monitorhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik ismerősöm a számítógépén az Integrált Intel Graphics vga vezérlőben a Mhz-et elállította. Tehát, a probléma az lenne, hogy az Ő monitorja így már nem ad képet csak addig amíg a Windows Xp tölti a rendszert, aztán előjön egy ablak amin Kilohertz és Mhz-et írja. Itt a Kilohertz van pírossal írva, épp ezért gondolom itt a hiba. Rádugtam az én Monitoromat éés azzal minden jó.

Van ötletetek? Nagyon megköszönném ?

2013. ápr. 11. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabad ész nélkül állítgatni a frissítési frekvenciát. LCD monitornál eleve mindegy, mert nem látsz különbséget a 60 és 75 hz között, ez csak CRT esetén volt lényeges.

A megoldás kézenfekvő: ha a másik monitorral megy, visszaveszed a frekit 60hz-re, restart és kész. Ha utána sem jó, akkor vagy töltéskor F8 és VGA mód, vagy ha úgy sem, akkor a monitor halt meg.

2013. ápr. 11. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:

a Te monitorod csatlakoztatva, vegyétek lejjebb a felbontást, olyan értékre amit az Ő monitora is támogat.

(az nem baj, ha kisebbet állítotok be, az a lényeg, hogy az Ő monitorával elinduljon, majd pl. az AIDA progival nézzétek meg, hogy a videókártyájának és a monitorának melyik az a Max. beállítása amit mindkettő támogat.

2013. ápr. 11. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezt az egyet még elfejeljettem írni... Szóval, mikro rádugtuk a monitoromat , a vga vezérlőjében minden egyből 1024x768 volt és 60mhz, ami az alap. A másik dolog az, hogy ha az ő monitorja van rádugva és amíg még van kép, akk megnéztük a monitorja menu-jében és ott 60 mhz-et ír. ezért sem értem.
2013. ápr. 11. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Mind1, megfogadtam a tanácsod és sikerült a VGA móddal. köszönöm
2013. ápr. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!