Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Athlohn II x4 740 FM2 3,2...

AMD Athlohn II x4 740 FM2 3,2 GHZ vs. Phenom II X4 955 AM3 3,2 GHZ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, új PC konfigurációt szeretnék összeállítani, nem erőművet akarok, az viszont fontos szempont hogy a Call of Duty legújabb részei gond nélkül elfussanak rajta. Az első olcsóbb, erősebb meóriát támogat és kevesebb áramot fogyaszt, így nem kell miatta külön új tápot is vennem, ezért jobban szimpatizálok vele - viszont többen azt mondták nekem hogy a Phenom II mindenképp veri az Athlon-t. Főleg az érdekelne, hogy van-e valóban komoly gyengesége az első procinak a másodikkal szemben játékok szempontjából? Illetve hogy az x4 740-es egyáltalán alkalmas-e élvezhető game-elésre az említett játékokon egy GeForce 9800 GT videókártyával együtt? Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 10. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Az Athlon 740 HD7870-t is kihajt.

Nyílván nem fog egyiknek se gondot okozni egy 9800GT.

Milyen tápod van?

Ha már 740,akkor miért nem inkább 750K egy jobb 75-s lappal?

2013. ápr. 10. 19:20
 2/4 BM-Striker ***** válasza:

A phenom II erőebb, mint a 740, a 750k kb egy szinten teljesít vele.

Mind a három jó játsazni.

Milxen tápod van?

A 955 nem fogyaszt 125w-ot a gyakorlatban, 9800gt-vel is bőven 200w alatt fogyaszt terhelve.

2013. ápr. 10. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért nem 750 K, mert ezek szerint nem néztem szét elég jól, viszont most megnéztem és tetszik :) Sajnos nem találtam meg hogy hány MHz-es RAM-ot támogat, ezt tudja esetleg valaki? A tápom pedig egy 400 Wattos Chieftec, sajnos nem vagyok otthon a PC alkatrészek fogyasztásának a terén, ezért nem akartam játszani ezzel...
2013. ápr. 10. 20:02
 4/4 BM-Striker ***** válasza:
Akármilyet támogat.
2013. ápr. 10. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!