VTX VX7850 vagy Sapphire HD7790 Dual-X OC?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem? Bevallom én jobb választásnak tartom a Sapphire-t. Szerintetek? Játékra, nem kell nekem a Full HD, mivel a monitorom se nagy cucc: AOC 916Swa.2013. ápr. 10. 17:48
11/16 A kérdező kommentje:
nyugodj már meg pikk-pakk felkapod a vizet-> sajnáljad magadat... egy szóval se mondtam hogy jobb, szóval ne verd a nyálad xD
2013. ápr. 10. 20:43
12/16 A kérdező kommentje:
Nem értem minek kell egyből hülyének nézni a másikat hogyha esetleg neki nem a jobbik cucc kell. Ezen néhányan elgondolkozhatnátok...
2013. ápr. 10. 20:49
13/16 anonim válasza:
Mikor kaptam fel a vizet?
Megmutatnád?
Higgadtan leírtam, hogy engem rohadtul nem érdekel, hogy megveszed ugyanannyiért a szarabbat.
Nincs logika, de már megszoktam ezen a fórumon, itt ha valaki ugyanannyiból egy sokkal jobbat ajánl, le van hurrogva mert a szarabb kell majd mindenkinek.
Ez van.
14/16 A kérdező kommentje:
Rajtad se lehet már segíteni.
2013. ápr. 10. 21:49
15/16 BM-Striker válasza:
16/16 BM-Striker válasza:
Itt inkább az lesz a kérdés, hegy később egy nagyobb hardverigényű játék 20 vagy 30 fps-sel fog-e futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!