Illes Norbert kérdése:
Melyik alaplap a jobb?
Figyelt kérdés
asus m5a78l-m lx vagy 760GM-P23 (FX) egy fx6100 lenne benne . Később veszek jobb lapot majd..2013. ápr. 10. 14:59
1/3 anonim válasza:
Ne nyugtatgass minket azzal h később jobb lapot veszel. Csak pénzkidobás lenne... xD Ha meg fogod venni, akkor miért nem veszed most?
Mindkét alaplap budget cucc, nem lenne értelme megvenni egyiket sem. Inkább most ruházz be egy ASRock970 Extreme 3 lapba. Az jó lesz addig, amíg kitart. (a.k.a ki nem fingik). Valójában FX-et se ilyet kellene venni, de mindegy.
3/3 anonim válasza:
nekem egy fx 8320 hasít egy asus m5a97 r2.0 deszkában. Bírja a tuningot, szóval ha ez alá elég akkor a 6100 alá vastagon. Én meg vagyok elégedve vele, és neked is jótanácsként mondom, hogy alaplapon ne spórolj, vegyél egyszer egy normálisat drágábban, mint 2 szart és a végén ugyanott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!