Ez Enermax Naxn 500W jó táp?
Új tápot kell vennem, és ezt láttam meg a Bluechip-nél.
13.150 Ft-ért jó vétel lenne?
Megbízható a cucc?
Elég hosszúak a kábelei egy Cooler Master Elite Knight 350 házba?
Egyáltalán nem rossz táp, sőt eléggé jónak mondható. Acwt bél megbízható, kábelei nagyon hosszúak.
Elsővel értek egyet, összességében nem ajánlom a vételét. Nem írtad pontosan melyik naxn verzió(80+ már nem gyártott és nem ilyen áron futott, ergo CWT DSAII-est kizárom), akkor marad a naxn EPN500AGT(CWT GPA) vagy az AST végű(még gagyibb) amiért ez az ár nem kicsit lehúzás.
Akkor már inkább Corsair CX 430 Bronze.
"Acwt bél megbízható"
Általánosítás, a CWT elsós szutyoktól felsőig mindent gyárt, nem ártana pontosan meghatározni, és a naxn széria(kivétel a 82+) csúnyán feláras.
Miért nem lenne jó?
Lerobbanna mint egy HKC? Tönkre vágná az egész gépet?
"Miért nem lenne jó? "
Elolvastad mamit írtam?
"Lerobbanna mint egy HKC? Tönkre vágná az egész gépet?"
Nem valószínű, de a CWT GPA féle minőséghez képest túlárazott, árából már kapsz jobb tápot is, pl amit írtam.
Mondjuk amit én találtam az ez:
Ennek a kábelei is elég hosszúak lennének egy Elite Knihgt 350 házban?
Illetve elég lenne ehhez?
AMD Phenom II X4 965 BE
Sapphire HD7790
+3DB HDD és négy giga ram.
"Ennek a kábelei is elég hosszúak lennének egy Elite Knihgt 350 házban? "
Igen, bőven, 60cm-es EPS meg 20+4-es bőven elég lesz.
A fenti konfighoz bőven elég is lesz.
"Azt meg hogy "miért nem jó" azért írtam le, hogy talán elmondanád-e olyan nyelven is amit a laikus ért... De úgy látom nem."
Pedig amikor azt írtam, hogy minőségéhez képest túlárazott, akkor ezt tettem. Azt jobban megérted, hogy magas zaj a kimeneteken, eléggé határra gyártott belső stb. bár egy igazán nyúzós tesztet megnéznék ezekről(pl hardwaresecrets) ott lehet kibukna jó pár dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!