DDR2 RAM Bővítés kérdés?
Figyelt kérdés
Most van 2x1 GB SAMSUNG 533Mhz-es RAM a gépemben,ha vennék még 2x1GB 533Mhz-es,de más márkájú(CSX) ramot,akkor az tud együtt 4GB-ként futni? vagy akkor a másik kettőnek is Samsungot kell venni?
Az alaplapomba 4db fér,és összesen 8gb-ot tud kezelni...
2013. ápr. 7. 00:49
2/8 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan,egy átalakított brand-gép-ről lenne szó,Fujitsu Siemens Esprimo,de 2 perc megnézem az alaplapot everest-tel...
2013. ápr. 7. 01:09
3/8 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 7. 01:12
4/8 anonim 

válasza:

menne, akár magasabb mhz-t is rakhatsz bele, de ilyenkor az elérhető legkisebb mhz-en fog futni. jelen esetben 533.
5/8 anonim 

válasza:

Én a helyedbe kitölteném az egész 8gigát,ja és hány bites az oprendszer?
6/8 anonim 

válasza:

Én meg nem költenék rá egy fillért se.
7/8 Osynho 

válasza:

Ilyen gépre valóban nem sok értelme van költeni, pláne nem jó drága ddr2-es ramot. Nem hiszem, hogy a kevés ram lenne a fő gondja. Bár leírhatnád a pontos konfigot.
8/8 P.O.C. 

válasza:

Jól mondják előttem. Ez egy régi AM2 -es konfig. Ne a RAM -ra gyúrj, mert nem lesz belőle semmilyen előrelépésed. Csak a pénzedet szórod vele feleslegesen. Szabadulj meg ettől a géptől minél hamarabb. De ne "márkás" gépet vegyél legközelebb, hanem alkatrészekből összerakott szabvány ATX -et. Ugyanis ennek az FSC -nek még házát sem tudod felhasználni, mert nem mennek bele a szabvány ATX, mATX alaplapok, mivel az FSC saját szabványt dolgozott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!