Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehetne feltuningolni...

Hogyan lehetne feltuningolni a gépet?

Figyelt kérdés

Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3

Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00 GHZ

Ram : 1,50 Gb Ram

Videókártya: Shappire RADEON x1600 pro secondray

Ez a mostani, állítsatok már össze egy ehhez hasonlót csak jobb legyen. Persze ne a legmodernebbeket, kb 50 ből gondolnám

2009. szept. 21. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan mit is akarsz? A jelenlegi gépedet bővíteni, tuningolni-vagy egy teljesen új konfigot?
2009. szept. 21. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, hogy a mai modern játékok menjenek rajta. Nem tudom, hogy melyik lenne a jó, azért fordultam hozzátok. Úgy akarnám, hogy kb 30k ból akarnám kihozni, de max 50 ből.
2009. szept. 21. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:

alaplap

Gigabyte GA-73PVM-S2 12,400 Ft

[link]

videokártya

Sapphire 4670 1G DDR3 Lite 18,638 Ft

[link]

A jelenlegi gépedben a processzor LGA775-ös? És a memória ddr2-es? Mert ha igen akkor ezt a két alkatrészt bele tudod rakni az új alaplapba. És kész is.

2009. szept. 21. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
A memória DDR2 es. De azt nem tudom, hogy LGA775 e . Azt nem tudom, hol lehet megnézni de a processzor leírásánál ilyen nincs.
2009. szept. 21. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Szaggat az NFS:Shift? Tegnap te kérdezted futna e ezen a gépen... Szerintem az egy S478-as Celeron CPU, egy AGP-s x1600 pro, és a DDR2ben sem lennék biztos. Így ha nem teljes gépcserén gondolkozol, akkor gyorsabb procit még kapsz bele (használtat) gyorsabb videókártyát kapsz bele, és memóriát is...
2009. szept. 21. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!