Gamer PC - Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Az igazat megvallva, nem igazán értek a gépekhez, legalábbis nem annyira, amennyire nekem most szükségem lenne rá. A mostani gépem 6 éve húzza, azóta csak egy videókártya csere történt benne. Szeretnék beszerezni egy újat, egy olyat amin simán elfut mondjuk a Starcraft 2 vagy a Simcity,de a gondom az, hogy látom hogy melyik processzor, videókártya a jobb, de nem tudom melyiket tudom melyikkel egyberakni, melyik ház az, amelyikbe beleférnek, milyen hűtés kell még pluszba bele. Egy olyan céget esetleg tudna nekem valaki ajánlani, amelyiknek vannak már összerakott gépei, de rugalmasak tudnak lenni, példuál ha már az általuk ajánlott gépben szerepel egy 2TB-os meghajtó, akkor azt kiszednék és a már meglévőmet raknák bele?2013. ápr. 6. 17:41
11/11 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy ez PCX-en (pcx.hu) 256E kiszállítással, összeszereléssel és háztól-házig garanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!