Honnan tudnék használt merevlemezt neten venni?
Figyelt kérdés
szükségem lenne egy ata merevlemezre de googleben nem találtam semmi konkrétat. Valaki tudna nekem linkelni egy weboldalt ami használt merevlemezekkel foglalkozik?2013. ápr. 6. 13:44
1/5 tamasoft válasza:
expressz.hu
apronet.hu, és társai
3/5 P.O.C. válasza:
Bár lehet, hogy az új dupla annyi, de én akkor sem foglalkoznék használttal. A gari elég karcsú rá és ki tudja mit kapott az az élettől és meddig fog még menni. (#2 voltam)
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan vehetsz használt lemezt de csak akkor ha az illető HD sentinellel bizonyítja hogy hibátlan. legalább is én csak így vennék és nem holmi linkelt képpel hanem ha előttem próbálja ki. vagy vállal rá garit. ha nem akkor ne foglalkozz vele biztosan megvan rá az oka.
5/5 A kérdező kommentje:
vettem már használt vinyót igaz pc kereskedésből kb 3 éve és még a mai napig is működik
2013. ápr. 6. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!