Egy videokártyák gépigényeiről és a mai játékokról szóló kérdésem?
Szóval az a kérdésem, hogy a játékok gépigénye videokártyák terén hogyan növekednek?
Mármint 2 éve maxnak elég volt egy HD3**** es kari, ma már bioshock infiniteihez HD6950 kell max beállításoknak.
Ezek szerint 2 év alatt ""3000 egységet""" ment feljebb az elvárt követelmény?
Bocsi h ha hülye kérdést tettem fel, csak új vagyok erős pc-k körében. Na most akkor 2 év múlva kell majd a még meg nem jelent HD8,9**** mármint az amd-nél?
Csak azért teszem fel a kérdést, mert majd most szándékozok gamer gépet venni, 7870es vidikarival, és kétségbeejtő a tény...
Még1x bocs a hülye kérdésért.
A tévedésed ott van hogy a HD 3XXX 2008-as fejlesztés.
2010-11 ben a Hd 6-os sorozatnál tartottunk ami kiválóan muzsikál most is néhány esetben kompromisszumokkal igaz.
Hogy 2 éve elég volt "maxnak" érdekesnek találom ha emlékeim nem csalnak akkoriban jelent meg a metro2033 na azt megnézném egy hd 3-as karin.
"és a 7870 legalább 3 évig elég lesz full hd ban high beállitásokra utánna lejjebb tornázod a felbontást és még 1-2 évig el leszel vele ..."
Hasra ütésszerű dolgokat(aminek én magam nem is látom alapján, de lehet bennem van a hiba) ne közöljünk már tényként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!