Jó ez a monitor?
Nem értem a kérdést. Mindent visz, amit a vga ráküld.
Egyébként inkább keress olyat, amint digitális (DVI) bemenet van.
Nem jó mert csak D-sub van rajta
2-3 éve tudtam volna venni LED háttér világítással AOC-t ugyan ennyiért de azért nem vettem mert nem volt rajta DVI csak D-SUB
Nem.
olyat nézz amin van DVI vagy HDMI
D-SUB-bal sem veszed észre a különbséget, főleg nem full HD alatt...
G.
Egy jól árnyékolt D-sub kábel, is nagyon jó minőségben küldi a jelet.(nem ezeket a cérnametélt vastagságú 500ft-os vga kábeleket kell venni)
Tapasztaltam már olyat is, hogy egy jobb minőségű vga kábel, szebb képminőséget produkált mint ugyanezen a monitoron lévő dvi!
Ez tény hogy vannak jobb minőségűek.
pl HDMI-ből is van 300 000Ft-ért de ki az aki ennyi pénzt kiad érte?
"Tapasztaltam már olyat is, hogy egy jobb minőségű vga kábel, szebb képminőséget produkált mint ugyanezen a monitoron lévő dvi!"
Akkor ott a monitor bemenetével lehetett gond. A digitális jel tökéletes (0-ák és 1-esek), ennél jobbat nem tudsz analóggal sem. Hiszen ekkor először a vga-nál van egy digitális - analóg átalakítás, aztán a monitornál még egyszer vissza. DVI-vel meg végig megy a jel digitálisan, nem szed össze semmit, nem torzul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!