Mobitor probléma (crt)?
Figyelt kérdés
Natehát tegnap nagytakaritást tartotam kitakaritotam szépenn a pc-mt,kifujtam,portlanitotam, ahütöbordákat,2hütöventit megolajoztam.stb stb,késöbb jöt a nagyonrégi crt monitorom,mivel már van vagy 10éves gondoltam szétszedem, és azt is picit lefujogatom,merg sejtetem h ál benne a retek,elég szépen sikerült kiseb nyomásu levegövel kifujnom,egész türhetö let ahoz képest amien retkes,poros volt!de itt jött a gond,mert mikor raktam vissz a hátuját amonitornak,akkor kicsit,tényleg csak kicsit megkopantotam,hozáütödöt,a képcsö végén(csúcsán)lévi kis ketyerézhez és sziszegö hangot keztem el hallani,gondolom vlam gáz van a képcsöben és az ilent el,aznélkül hazsnálata lehettelen?veszélyes?mitörténne?esetleg ez javitható?mien gáz van benne?2013. ápr. 5. 11:49
1/5 anonim válasza:
nem lehet javítani, a képcsövet törted össze, a cseréje többe kerül mint egy használt lcd monitor.a ventilátorokat pedig nem szabad olajozni mert még jobban ráragad az olajra a por.
3/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat,a ventiknek pedig a csapágyaikhoz csepentetem 1-2csep oljat,és vissza raktam a jukra azta gumi tömitöt,oda be meg nemhiszem h megy por!a fordulat is emelkedet 40et a spedfn serint iletve neincs az a bugó hngjuk mint eddig!ám ha megprobálnám bekapcsolni a monitort akkor milenne??zárlat?tüz?vagy ne is szorakázak ezzel?
2013. ápr. 5. 13:42
4/5 anonim válasza:
nem lehet tudni előre , de szerintem szikrázna a képcső !lehet hogy fel is gyulladna
5/5 A kérdező kommentje:
azta mindenit neki....akkor hagyom a fenéb...esetleg van benük valami kondit,trafó,vagy valami amit érdemes kiszerelni belölük?kidobás elöt?
2013. ápr. 5. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!