Mit jelent ez és mit tudok ilyenkor csinálni?
A hangkártyámat nem tudom feltelepíteni. realtek high definition audio driver kéne szerintem. De amikor telepítem akkor azt írja ki félúton hogy a hardver telepítése sikertelen. Vlmi ilyesmi. Az eszközillesztőben azt írja a kártyáról hogy "A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre." Mit tudok ilyenkor csinálni?
ird meg a hangkártyád tipusát
meg azt hogy milyen op rendszer van a gépeden
realtek high definition audio integrált.
Nem tudom honnan nézzem meg a tipusát de leírom milyen a gépem; ASUS P5G-MX
Az OP windows XP sp2
nagy szerencséd van, hogy asus. Jó a terméktámogatásuk. Felmentem az asus.com-ra. Kiválasztottam az alaplapodat és ott van, hogy driver letöltés. Kiválasztottam, hogy Windows Xp utána ki lehet választani, hogy Audio, LAN vagy milyen drivert akarsz telepíteni. Aztán letöltöd, felrakod, kész.
Sok sikert!
Itt az alaplapod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!