Ki mit tud a következő 3D monitorról?
Szeretnék egy kis felhomályosítást kérni a következő monitorról:
Azt látom, hogy IPS panelos, fullHD-s, és 3D-s, kontrasztarány, válaszidő tökéletes, mérete is megfelelő, sőt, még 1 db 3D-s szemüveget is kapok tartozékként.
A kérdéseim a 3D támogatással kapcsolatosak:
Ez ami a képen van az elemmel működő aktív szemüveg?
Ha igen, működik a monitor a passzív szemüvegekkel is?
Ha letöltök egy 3D filmet, ami osztott képernyős, akkor ha felveszem a szemüveget, akkor is osztottan látom, vagy akkor egybe jön a kép?
Összességében mi a vélemény erről a monitorról? Megéri az árát, vagy felejtsem el a 3D-t, és vegyek ugyanilyet 3D nélkül, 50 ezerért?
Kicsit drágának tartom.
Én iponon vettem LG DM2352D-PZ monitort 60-ért,ami ugyan passzív 3D,de TV tuneres,és 2db 3D szemüveg járt hozzá.
Én ennél többet nem is költöttem volna rá.
Amit te linkeltél, 5m:1 a kontrasztarány, amit én linkeltem, az 80m:1-hez < - - ez mennyire számít?
16 ezerrel olcsóbb most a tiéd, úgyhogy megfontolandó..
Ha letöltök egy 3D filmet, ami osztott képernyős, akkor ha felveszem a szemüveget, akkor is osztottan látom, vagy akkor egybe jön a kép?
Megtaláltam a dinamikus kontraszt kérdésemre a választ, és nem számít annyit...
Már csak az a kérdés, hogy ha osztott a film, akkor 3d-ben is az lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!