Hallottam olyanról, hogy a VGA nem tudja teljesen kihasználni a teljesítményét, ha vissza fogja a proci, de esetenként ha jobb a videókártya akkor meg sem ismerik egymást. Az esetemben előfordulhat ez?
A kérdés itt jön, hogy a procim busz sebessége 800mhz és a VGA-é amit venni szeretnék 1110mhz ez esetben megtörténik ez a visszafogottság vagy, rosszabbik esetben hogy nem ismerik fel egymást?.
Processzor : Intel Pentium D 925 2x(3ghz)
Alaplap : HP 0A58h (4giga DDR2es RAMmal)
VGA : A jelenlegi videókártyám : GAINWARD GeForce 210
A leendő videókártyám : GIGABYTE GF GTX650 OC
Igazság szerint kezdem magam ráhangolni, hogy az egészet(GPU,Motherboard) le kellene cserélni, de se ötletem sincs, hogy mi lenne összeállításban megfelelő a mai játékok könnyed futtatására és kereső képes sem vagyok. (csak közeleg a szülinap és jövőre ösztöndíjas szakmán leszek.) Ezért 30.000 ft tájig kellene összedobni valamit. Amivel közel 1-2-3 évig alkalmassá és élvezetessé teszi a játékélményt.
Pazarlás újonan gtx650
Kevés a proci igen de cserélni sokba kerülne
Használt 15ezres gts450 t vegyél
gts450 böl DDR5 öst probálj venni föleg ha procit is cserélsz
gts450 kb. ugyan azt fogja nyújtani mint gtx650
Hardverapro.hu használtakhoz
Cpu upgrade honlap alaplapodhoz hogy mely procikat támogatja
Mobilon sajnos nemtudok megnézni dolgokat meg linkelni
És tápra is jó lene kitérni mert elég fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!