Egy Sapphire HD 6790 hez elég egy AMD Athlon x3 455 3.10 ghz es proci?
Figyelt kérdés
Mióta megvettem az új videokártyát (fent említettet) azóta bajaim vannak a processzorral nem tudom mi lehet a baja de melegszik elég gyorsan van két oldalhűtő beszerelve de nem sokat segít. A processzoron a gyári hűtő van.2013. ápr. 2. 18:17
1/12 zakhaev válasza:
elég persze.. de az 4 magos amugy :D
2/12 anonim válasza:
Elég hozzá, és 3 magos...
Táp milyen? Hűtő rendesen rajta van?
3/12 Közveszélyes Kontár válasza:
Vegyél egy cm tx3 evo t rá
4/12 A kérdező kommentje:
A tápot azt info boltba adták azt mondták nem a legjobb de a konfigot bírni fogja (HKC 650watt) a hűtőt nem piszkáltam de elképzelhető hogy nincs vele minden rendben mert egyszer hűt egyszer nem mintha haldokolna :D
2013. ápr. 2. 18:23
5/12 anonim válasza:
Akkor tegyél rá normális hűtőt, utána meg egy rendes tápot is vegyél, mert ez hulladék.
6/12 zakhaev válasza:
3 magos nem létezik.. azt 4 magosnak gyártották.. nagy amd fan lehetsz ha azt sem tudod hogy ezeknél hiba miatt lekapcsolták az egyik magot aztán mivel rákaptak az emberek, már jól működő 4 magos procikat is direkt offoltak...
7/12 Közveszélyes Kontár válasza:
Vagy hasonló olcsót de jót
Mikor volt ujra pasztázva
Ventik hol vanak és ki vagy be fújnak?
8/12 anonim válasza:
zakhaev
Attól még ez 3 magos, ne okoskodj már itt...
Én is nagyon jól tudom hogy 4 magos lapkára épül.
De nem lehet ám mindet feloldani, szóval 3 magos.
Ha bejön a feloldás az csak plusz.
Kioktatást meg nem kértem, főleg tőled.
9/12 Közveszélyes Kontár válasza:
De info bolt...
Árban csomó használható táp is van minek ezt adták?
10/12 A kérdező kommentje:
Van egy bal oldali venti ami befújja a levegőt és van hátul egy ami kifújja. Nem tudom hogy miért ezt a tápot adták. Valószínűleg a ventivel lesz a probléma mert a Witcher 2 t high on játszottam ki battlefield 3 mat ultrába.
2013. ápr. 2. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!