Zsigmomd András kérdése:
Hogy lehet megállapitani egy laptopba való ramrol, hogy sd, ddr1 vagy ddr2 ha nincs ráirva?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 17:58
1/9 anonim válasza:
Megnézed a foglalatot. Mindegyik típusnak más.
2/9 anonim válasza:
jó.. és szted ő honnan tudja h melyik foglalat milyen?? :D A legegyszerűbb ha beírod a laptopod típusát a gyártó oldalán, kiadja a specifikációját (általában), és ott leírja h milyen memória van benne. Legtöbbször még a frekvenciát is
3/9 A kérdező kommentje:
az oké de akkor sem tudom hogy milyen az az igazság ,hogy van egy laptopom 2db ram van benne 256-os nagyobbra akarom cserélni azért kellene pontosan hogy milyen.
2013. ápr. 2. 18:06
4/9 anonim válasza:
2-es. A tiéd is hasznos volt ám! Ha csak a RAM van a kezébe arról kéne megállapítani és nem a laptopról, mert a kérdés ez lenne...
5/9 anonim válasza:
"az oké de akkor sem tudom hogy milyen az az igazság ,hogy van egy laptopom 2db ram van benne 256-os nagyobbra akarom cserélni azért kellene pontosan hogy milyen."
valószínűleg arra kíváncsi, h milyen típus megy bele, tehát milyen kell neki.. mint írtam, gyártó oldala, OTT LE VAN ÍRVA!!! Az mind1 hogy ha rakott már bele vki, akkor is ugyan az a fajta van benne. Írd le h milyen notebookod van pontosan, és megnézem neked
6/9 anonim válasza:
7/9 BM-Striker válasza:
CPZ-Z( [link]
-ben meg lehet nézni., hogy milyen típusú ram van van a gépben,
8/9 anonim válasza:
K.: alját leszeded és megnézed a foglalatot.
#2: a wikin fenn van minden foglalat sematikus ábrája, nem kell hozzá sok sütnivaló h megtalálja.
9/9 A kérdező kommentje:
sony vaio PCG-9P6M ez a tipusa
2013. ápr. 2. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!