Videó kártya és processzor választás?
Nos, van egy Asrock 775v88+ alaplapom, azt szeretném kérdezni, hogy ebbe mi a legjobb processzor és videó kártya? A keretem az olyan 30-40 ezer körül van, tehát valahogy így jöjjön ki a kettőnek az ára.
Az sem gond, ha használt.
eHát, ezt inkább eladnám és egy olcsó, d modernebb 775-ös lapot vennék pl E5000-es procival. Vagy am2+, am3 és Athlon II X2.
Vga-nak meg pl egy 5770 használtan 16e környékén. Mondjuk ez így összesen lehet kicsit több lesz, de rá lehet futni jó dolgokra használtan.
Tápod milyen?
775-re már nem építenék.
Eladnám a lapot is, és vennék mondjuk egy Athlon X4 740 + Radeon HD7770 párost, 47 körül már megkapni a kettőt együtt újonnan.
Ja, + alaplap + ram. :)
Azért írtam a használt 775ös cuccot, mer ennyi pénzért úgyse fejlesztene, tehát ennyi pénzből nem fog "jövőálló" gépet összerakni.
Ezért írtam, hogy vegyen egy okosabb 775ös lapot. Rengeteg félkonfig van használtan, amikre ráadásul pofátlanul lehet alkudni. :D
Ja, tényleg nem ártana tudni, mid van jelenleg. Feltételezem a tápod se valami minőségi. :/
Mondjuk akkor már 775 helyett jobb lenne AM3.
Abba talán még olcsóbbak a használt 4 magos procik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!