Illes Norbert kérdése:
Ért valaki az asus lapokhoz?
Figyelt kérdés
Az lenne a gond hogy van nekem egy asus m5a78l-m lx alaplapom és ebben van egy fx6100 as processor és akárhogy állítom mindig vissza veszi a szorzót terhelésnél (prime95) 3ghz re ha 3,6 ghz en van 1.2v on vagy ha 4ghz en van 1.278v akkor is vissza veszi . Szóval soha nem fér bele a tdp keretbe. Biosban meg nem lehet kikapcsolni.. Mit lehet tenni?2013. ápr. 2. 14:45
1/15 anonim válasza:
Na többek között ezért szoktam Én mondani hogy kerüljük a filléres lapokat, főleg nagyobb procik alá.
2/15 A kérdező kommentje:
Most vegyek egy másik lapot majd?
2013. ápr. 2. 14:55
3/15 Közveszélyes Kontár válasza:
Nem támogatja nem tudsz mit teni
Ha valahogy rákényszerítenéd akor tönkre mene alaplap
4/15 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen valami tuningra valót pl 970 chipsetes nem ártana
Netán használt ami már tönkre let téve:P
5/15 anonim válasza:
A legszebb az hogy papíron támogatja az FX6100-at, aztán valójában meg ez van...
BIOS-t frissítettél már?
6/15 A kérdező kommentje:
A legújabb van rajta
2013. ápr. 2. 15:01
7/15 A kérdező kommentje:
csak az a poén hogy 1.200v on nehogymár ne legyen benne a 95 w ba xd
2013. ápr. 2. 15:04
8/15 Közveszélyes Kontár válasza:
Ja hogy alapbeálitáson se megy vagyis nem is tuningoltad
Default on is ezt csinálja melesleg táp tipusa? Nem melegszik semi?
9/15 A kérdező kommentje:
xd ép ez a poén hogy alapon is ez megy sőt vissza vett vesszel is! xd mert alapbol 1.260 on menne de 1.200 is tul van a 95 w on leterhelve. amugy Chieftec ctg500
2013. ápr. 2. 15:09
10/15 Közveszélyes Kontár válasza:
Gariztathatnád is pl a lapot és/vagy procit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!