Pc-t szeretnék venni játékra, tudnátok segíteni?
240-250 ezrem van rá .monitorom fullHD.
Procinak amd fx 8320 szeretnék
"240ből nem fogsz Cysis 3-al játszani ..full hdban felejtős"
Ezzel is bizonyítottál újra...
"
Vicceltem,csak arra akartam utalni hogy 2db HD7970 fog fogyasztani rendesen. :)
"
Attól nem félek, a Seasonic Platinumom bírni fogja.
Gagyio, te meg légy oly szíves, és ásd el magadat már, mert egyre csak magadat égeted le, hogy mennyire buta vagy. Lemerem fogadni, hogy egy 10-12 éves srác vagy, aki ide jött, aztán itt névtelenül okoskodhatsz. Meg mi az, hogy 240-250-ért ne játszon Crysis 3-al? Tényleg ennyire buta vagy? Arra elég egy 150 ezres gép is (Athlon 750k+7870) és mediumon simán viszi(Full HD). Akkor 250-ből nem lehet játszani vele? NEEEE!
Azért csak kíváncsiságból megnézném neked milyen húdeszuper géped van :D
Na és hát, mi értelme lenne most venni egy SSD-t a 7970 kárára? Hiszen játszik vele, és nem hiszem, hogy az az 1 perc sokat számít, míg betölt neki a windows. 7970 és 7870 között hatalmas a szakadék, főleg Full HD-ban, mivel a 7970 az egy felsőkategóriás, a 7870 meg a középkategória "csúcsát" jelenti.
Ohh, és 10x leírta már, hogy JÁTSZANI SZERETNE VELE, akkor meg feletsd már el a 7870-et ebben az árkategóriában, nem tudom még hányan írjuk ezt le neked, hogy végre megértsd azzal a hatalmas nagy IQ-ddal.
Persze támogatja,de inkább Win 7-t tegyél fel.
Win 8 mobil eszközökre van inkább.
"szóval én nem fogok itt többet írni."
Hála az Istennek.
"mert megtanultatok linkelni kiskorban GRATULA hozzá:)(képfeltöltéses keménylegény)"
Ha nem esett volna le, bár ezt a te értelmi szinteden megértem, azt azét linkeltem be hogy kifejezzem magamat.
"de ez a szerencsecsomag még azt se tudja leírni KÖRÜLBELÜL mivel akarna játszani..NEM hogy egyből Crysis 3 ..ne nevettes már.."
Még mindig a játékok között van a Crysis 3, és a többi nagy gépigényű játék is.
"Még azt megkérdezném hogy ez a konfig támogatja a windows 8 at?"
Persze, ha tetszik a kinézete tedd fel, nem muszáj használni azt a "érintőképernyős" részét.
Nekem is Win8 van, kinézetre szerintem jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!