Mi nem jó a Battlefield 3 hoz? (akad) Op: Windows 7 Ultimate. DirectX: DirectX 11. 0 CPU:Intel Pentium 4 640,3200 MHz (16 x 200) Alaplap:Asus P5VD2-X (4 PCI,1 PCI-E x1,1 PCI-E x16,2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN), ATI Radeon HD 5450 (1024 MB)
Igen tudom hogy elavult.De Apukám nem negedné hogy cseréljem ki az egész gépet sajnos.De és akkor ha gyüjtenék még 1 kis lóvét és vennék bele új VGA-t és uj CPU-t akkor már low on elvinné? kb 40k ért venném meg összesen az ugy már elviselhető lenne?
Itt a CPU Support-ja az alaplapnak:
Szerintem egy E6300/6400 vagy E4xxx már jó választás lenne, hardveraprón 5-6 ezerért ki lehet ezeket fogni.
HD6750-es meg 16-17 ezer körül van, és akkor kb 25-ből kijönne a fejlesztés.
Alaplapnak támogatnia kell a proceszort
Újonan ne vásárolt mert csak pénzkidobás!!!
#23 nagy +1
#24 elmene de újonan semmit ne vegyél!!!
hardverapro.hu pl.
Érteem vagyis nem :) Nem nagyon értek ezekhez hozzá de aza 25000 FT jó lenne akár még 30 is lehet és még akkor marad is pénzem 45000 Ft van most épp nálam.Ebből akartam egy kis fejlesztést csinálni.De az egészet erre nem akarok elkölteni :S
Tudnál linkeket adni amiket le írtál?Vagy hogy hol érdemes keresgélni ilyeneket.Meg még az hogy újonnan vagy használtan vegyek?
Mivel én nem nagyon értem ezeket a procikat és videókártyákat ezér arra szeretnélek titeket kérni hogy 1 linket ha küldenétek megköszönném. 30Ft ból kéne hogy ki jöjjön(leginkább új de lehet használt is csak ne sokat)
előre is köszi és remélem sikerül találni egy megfelelőt ehez a géphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!