Van egy 4magos amd phenom ii x4 965 4magos procim. Az ev erest programba aztirja a cpu hoz hogy 2x3400mhz. Nos ez miert nem 4x? Hol tudom ezt beallitani? Ha 4 magos akkor 4xesnek kell lennie nem? Lehet ezert megy minden jatek szarul?!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 00:26
2/8 A kérdező kommentje:
nagyon bő válasz.. hol tudom állítani??
2013. ápr. 2. 00:37
4/8 A kérdező kommentje:
Biosba.. konkrétan melyik menüpontban? Konfig: alaplap asrock960gm gs3fx vga sapphire hd6850 táp chietefctg400 ram 4gb
2013. ápr. 2. 00:44
5/8 anonim válasza:
Everest már régóta nincs, aida64 az új neve. Everestnél és Aidánál is van korlátozás ha nem aktiválod (kevesebb infót mutat). Ha tényleg everested van akkor frissíts aidára, és crackeld.
6/8 A kérdező kommentje:
Na most akkor mivan? Hol tudom 4re allitani?
2013. ápr. 2. 01:49
7/8 anonim válasza:
Annak alapból 4nek kell lennie (csak az lehetséges, hogy nem mutatja rendesen a program), milyen oprendszered van ?
8/8 A kérdező kommentje:
Win 7 ultimate
2013. ápr. 3. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!