Valaki eltuggya mondani nekem hogy milyen a "Cyborg R. A. T.3 Gaming Mouse laser egér"?
Bocs, de szerintem pont, hogy a razer az ahol elsősorban a márkát fizeted meg!
A Rat egerek nagyon jók, és az áruk is egyre kedvezőbb, ugyanakkor nem merem teljesen ajánlani. Én januárban vettem meg a Rat 7-es egeremet, tökéletes, nagyon jól testre szabható, jól működik, 1. osztályú anyagok, csak éppen a legfontosabb része, az optika néha megbolondul. Ezalatt azt értem, hogy nem mozdul, vagy csak oldalra, vagy csak fel le, ez átlag pár másodpercig tart, és utána megint jó az egér, csak pl: egy cod multinál eléggé zavaró, ha bejön. (kb 2 hetenete 1 szer fordul elő)
Szóval, ha a szenzor nem szarakodna tökéletes egérke lenne! Ezt vedd figyelembe mielőtt vásárolsz!!
"Bocs, de szerintem pont, hogy a razer az ahol elsősorban a márkát fizeted meg! "
Már bocs, de amit ajánlottam az épp az a kategória ami megéri az árát, nem kéne az egész gyártóra általánosítani, bár be kell vallani egyre több egere nem éri meg.
"csak éppen a legfontosabb része, az optika néha megbolondul. "
Akkor miről beszélünk? Nagyon jó az egér, csak a szenzor vacak végül is ezt írtad, komolyan mondom szakadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!