Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki eltuggya mondani nekem...

Valaki eltuggya mondani nekem hogy milyen a "Cyborg R. A. T.3 Gaming Mouse laser egér"?

Figyelt kérdés
Cyborg R.A.T. 3 Gaming Mouse laser egér.Ezt az egeret néztem ki neten,de nem találtam magyar nyelvű bemutató videót.És szeretném tudni,hogy megéri-e megvenni 12.000FT-ért.Meg,hogy van-e telepítő CD,makró.... ami egy Gamer egérben szokott.

2013. ápr. 1. 13:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg egy jó Gamer egeret,ami télleg jó 12.000FT-ért vagy az alatt.
2013. ápr. 1. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Csicsás túlárazott szar ha röviden kell jellemezni. 10K körül még mindig fogastól függően a Razer Abyssus meg a Logitech G400 az ami ajánlott.
2013. ápr. 1. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocs, de szerintem pont, hogy a razer az ahol elsősorban a márkát fizeted meg!

A Rat egerek nagyon jók, és az áruk is egyre kedvezőbb, ugyanakkor nem merem teljesen ajánlani. Én januárban vettem meg a Rat 7-es egeremet, tökéletes, nagyon jól testre szabható, jól működik, 1. osztályú anyagok, csak éppen a legfontosabb része, az optika néha megbolondul. Ezalatt azt értem, hogy nem mozdul, vagy csak oldalra, vagy csak fel le, ez átlag pár másodpercig tart, és utána megint jó az egér, csak pl: egy cod multinál eléggé zavaró, ha bejön. (kb 2 hetenete 1 szer fordul elő)

Szóval, ha a szenzor nem szarakodna tökéletes egérke lenne! Ezt vedd figyelembe mielőtt vásárolsz!!

2013. ápr. 2. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Telepítő drivere, szoftvere van, makrót pedig a szoftveren lehet állítani.
2013. ápr. 2. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"Bocs, de szerintem pont, hogy a razer az ahol elsősorban a márkát fizeted meg! "

Már bocs, de amit ajánlottam az épp az a kategória ami megéri az árát, nem kéne az egész gyártóra általánosítani, bár be kell vallani egyre több egere nem éri meg.

"csak éppen a legfontosabb része, az optika néha megbolondul. "

Akkor miről beszélünk? Nagyon jó az egér, csak a szenzor vacak végül is ezt írtad, komolyan mondom szakadok.

2013. ápr. 2. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó te akkora bunkó paraszt vagy ami egyszerűen hihetetlen.
2013. dec. 19. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm eme építő jellegű hozzászólást, egy 4. havi kérdéshez ez a teljesen off személyeskedés kellett is.
2013. dec. 19. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :D
2013. dec. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!