Ha adsz 160k-t akkor simán összerakok neked egyet.
2013. márc. 31. 21:41
4/12 anonim válasza:
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
Mert kicsit dolgozni kellene a saját számítógép összeállításáért? Ehelyett adják a szájába? Egyedül megy a WC?
2013. márc. 31. 21:52
5/12 anonim válasza:
talán ezért mert nem ért hozzá? és kéri, hogy segítsünk neki? ha ott lenne előtted szétszedve alkatrészekre egy telepjáró és még soha életedben nem láttad belülről, és hozzá se tudnál konyítani akkor mit csinálnál? azzal, hogy belinkelted neki a buildert, olyan mintha azt mondanád egy fél éves csecsemőnek hogy fussál.
2013. márc. 31. 21:55
6/12 anonim válasza:
Nyomj még egyet! Oh, yeah! Ha nem ért hozzá, akkor minek Neki a számítógép. A hardver alapismeret a számítástechnikában. Utána megkérdezi, hogy mit kell megnyomni, hogy szöveget írjon? :D
2013. márc. 31. 22:21
7/12 anonim válasza:
aha értem. szóval alapismeret az, hogy a kérdező rakjon össze magának egy arányos, fasza gamer gépet? ééértem. ha mindenki otthon lenne a témában, akkor mégis mi a jófrancért van ez a fórum? nem azért hogy segítséget kérjen? aközött, hogy valaki tudja kezelni alapvetően a gépet és tud rajta játszani, nem egyenlő azzal, hogy adott pénzért összerakja magának a legjobb gépet... bár el tudom képzelni, hogy mikor megtanultad hogyan kell bekapcsolni a gépet, netezni stb, akkor azzal együtt hirtelen megtanultál összeállítani magadnak egy komplett gépet... aha, oké. ha meg zavar a százalékos arányod, az a te bajod. ha egyszer nem hasznos a válaszod, akkor nem az. és nem csak én vagyok vele így ezek szerint.
2013. márc. 31. 22:36
8/12 anonim válasza:
bocs a pár nyelvtanilag helytelen mondatért, siettem :)
2013. márc. 31. 22:45
9/12 anonim válasza:
Eggyet kell értenem Diezellel.
2013. márc. 31. 23:19
10/12 anonim válasza:
Szóval te mindenhez értesz amit használsz... Te igen jó vagy hallod-e.....
Nem értem miért kell belekötni a kérdezőbe. Ha nem ért hozzá akkor nem ért.... Attól még akarhat egy jobb gépet és sztem egy jó Configra gondolt ő ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!