Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 500 GB Vinyóra hány partíció...

500 GB Vinyóra hány partíció ajánlott?

Figyelt kérdés
Nyilván szeretnék mondjuk 50 GB-t elrakni a win7-nek, és egy másikat a programoknak. Ti hogy csináltátok? Kell még több? (Persze a windows elkülönít magának, azt ne vegyük számításba)
2013. márc. 31. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Kettő elég. Ahogy leírtad úgy jó is. A windows nem feltétlenül különít el magának, így lehet hogy csak kettő lesz a végén is...
2013. márc. 31. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Nekem 8 megát mindig felhasználatlanúl hagy. :D

Már csak most nekem a windows7 úgy van hogy egy C és ennyi. Mellesleg 500-ból 465 GB van :D

2013. márc. 31. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:

"Nekem 8 megát mindig felhasználatlanúl hagy. :D"

Az azért van, mert a windows telepítője nem képes lefoglalni magának az egészet és marad az a 8MB partícionálatlanul, azaz kihasználatlanul. Nem nagy terület így lényegtelen, de egy normális partícionáló progi rendesen és maradéktalanul megoldja ezt is...

"Már csak most nekem a windows7 úgy van hogy egy C és ennyi. Mellesleg 500-ból 465 GB van :D"

Az úgy teljesen jó, mivel 500 GB az 465 GiB, mert a számítógép egy kicsit másképp számol...

2013. márc. 31. 17:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Előre bocsánatot kérek ezért a kérdésért, hiszen én is foghatnám magam és keresheznék ilyet, de partícionáló programot tudtok ami megbízható? Nincs kedvem fölöslegesen újra rakni a gépet, de feltétlenül rendezni kell XD
2013. márc. 31. 17:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja meg valamit halottam hogy sérülhet a vinyó a sok partícionálástól. True?
2013. márc. 31. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Ingyenes: [link]

Sérülni nem sérül, ez hülyeség...

Maximum adatot veszthetsz, mert ugye egy partícióművelet sosem kockázatmentes, de ha nincs rajta semmi fontos, akkor még elrontani sem tudod, max kezded elölről...

2013. márc. 31. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha a windows nem sérűl, akkor onnantól semmi gond ami fontos az gépen, és pendriven is le van mentve.
2013. márc. 31. 17:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam, és tökéletesen meglett semmi nem veszett el.
2013. márc. 31. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Szuper...
2013. márc. 31. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!