Martin0197 kérdése:
Összeállítanátok egy alap gamer konfigot?
Figyelt kérdés
Heló
Valaki összetudna állítani egy jó alap gamer gépet max 80 ezer Ft-ból
2013. márc. 31. 17:38
1/9 anonim válasza:
80k-ból kapsz egy alap gamer vga-t.
2/9 anonim válasza:
80k-ból egy átlag felhasználói gépet tudsz összelökni. Azon is tudsz játszani elég sok játékkal, persze nem FullHD-ban.
3/9 anonim válasza:
amd fx6100
sapphire radeon hd6670
4gb ddr3 ram
asus m5a78 le
ezen a battlefield 3 medium high-on futnii fog 40-50 fps-sel
6/9 anonim válasza:
#3 mit keres egy 80k-s gamer gépbe fx proci? Most komolyan, maga a proci a gép árának a fele majdnem....
Én egy GT 630-as vga-nál erősebbet akárhogy akarok nem bírok belepaszírozni a konfigba áh.És így is 85-87k lesz a gép.Ennyiből lehetetlen gamer gépet csinálni,Kéne rá min 90k abból már valamivel jobbat lehet!
7/9 anonim válasza:
Theskunker, te meg kérlek fog vissza magad a felbontásos, élsimításos dumáiddal!Mindenki úgy játszik ahogy megteheti!
8/9 anonim válasza:
De okos vagy. Én sem tehetem meg, képzeld. Jövőben ne szólj hozzám, ignorálni foglak.
9/9 anonim válasza:
Rendben! De ne másokat csesztess azért mert nem tehetik meg hogy legyen egy QuadCF-jük HD 7970-ekből!
Meg a Hülye élsimításos dumád is picit visszafoghatná! Köszi! Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!