Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen számítástechnikai...

Milyen számítástechnikai boltot ajánlanátok Kecskeméten?

Figyelt kérdés
jó ár, jó minőség a legfontosabb !

2013. márc. 31. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Extreme Digital (Van Kecskeméten is)

[link]

Ipon (2-3 nap múlva kezedben a termék)

[link]

Én már évek óta online vásárolok, mert elegem lett abból, hogy a boltokban soha nincs semmi készleten, ezért vagy várni kell, vagy kompromisszumot kell kötni. Nem kell félni az online vásárlástól, mert hibás termék esetén 3 napon belül kötelesek cserélni, vagy 8 napon belül elállhatsz, ha nem tetszik a termék.

2013. márc. 31. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az első válaszadóval. Netről rendelem a lehető legtöbb dolgot, mert meguntam a számtech boltokat, mivel soha nincs az amit keresek, vagy ők még nem is hallottak olyanról. Kisebb dolgokat előfordul, hogy veszek a helyi boltok valamelyikében, de pl. a laptopom már netről rendeltem és Kecskeméten vettem át az Edigital-ban.

Egyszer még antennaalkatrészt is rendeltem netről. Pontosan azt kaptam amit rendeltem és még olcsóbb is volt az ország másik végéből postával együtt, mintha megveszem azt, amit a kecskeméti boltok kínáltak.

2013. márc. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!