Ez a gépújítás jó lenne?
Szeretném leváltani gépem egyes alkatrészeit. Ezeket néztem ki:
Alaplap: [link]
Videókártya: [link]
De lehet, hogy egy ilyen videókártya is belefér: [link]
Memória: [link]
Ezek mennének egy Q8400-as proci mellé ami 2 éve lett vásárolva és szerintem nem érett meg a cserére. Szerintetek milyen?
43-ért nehogy 650Ti-t vegyél, annyiért már 7850 is lenne.
Amúgy én már nem kínlódnék az LGA775-tel, főleg hogy normális lapot sem kapni már alá, és még a gagyibbak is drágák. Inkább eladnám a procit is meg a RAM-ot is ha DDR2 van most, és újabb platformra építenék.
Talán jobban is jönnél ki vele árban és teljesítményben is.
Tápod milyen?
Vagy kérdés hogy milyen a jelenlegi alaplapod, mennyi és hány MHz-es ramod van, mert a Q8400 elég erős cucc, lehet megúsznd egy HD7850-essel az egész gépújítást.
Meg kérdés milyen a mostan VGA-d pontosan, hátha el lehet adni jó pénzért.
Én első körben vennék egy HD7850-est, és kipróbálnám ezzel a konfiggal. Erős VGA mellett meg úgyis pont a processzor lesz a második dolog ami elvérzik, de ha már azt cserélni kell, akkor megy vele az alaplap és ram is.
Így azt mondom, hogy 650Ti helyett, HD7850 csere és kész. Ha meg kevésnek érzed a procit, akkor kompletten is eladhatod, de szerintem sok cucc megtartható, táp, ház, merevlemez, dvd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!