Zaly kérdése:
Mire jó a Crossfire chip a HD7850-nél?
Figyelt kérdés
VEttem egy HD7850-et és adtak vele együtt egy Crossfire kábelszerűséget, vagyis egy áramkört, mire jó és hová kellene bedugni?2013. márc. 30. 19:02
1/32 anonim válasza:
ha veszel mégy egy 7850et, és támogatja az alaplapod, összekötöd a kettőt és használod úgy.
2/32 A kérdező kommentje:
értem :D, bár nem is tudom milyen játék lenne az amihez nem elég egy HD7850 egy jó procival
2013. márc. 30. 19:07
3/32 anonim válasza:
HD7970 sem elég mindenre....
A HD7850 meg főleg.
4/32 anonim válasza:
5/32 zakhaev válasza:
van olyan játék amihez 3db is kevés.... fölösleg, 1ből kell jó és kész:D
amúgy hallottam vmi olyasmit hogy az sli meg a crossfire ha van akk szokott bugolni. ez igaz?
6/32 anonim válasza:
Van ami nem támogatja az sli/cf-et, de bugolni nem szokott, ez hogy érted?
7/32 A kérdező kommentje:
LOL valaki mondana valamit amihez nem elég egy HD7970?
2013. márc. 31. 12:24
9/32 anonim válasza:
Konkrétan videót láttam róla ahogy fHD-ben full grafon játszották, FRAPS-el együtt(felvétel) egy HD 7970-el.Magyar gyerek. Szóval ez egy picit most hülyeség volt
10/32 anonim válasza:
a full graf, meg az élsimítás között sok különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!