Összedobnátok nekem egy konfigot 100. 000-ért? (100e)
odd van
Vinyó van
Ház kell
ssd nem kell
Monitor nélkül
Jó, az oké hogy a lap rosz.De legalább a többit jól összeraktam? Mert alaplapokban tényleg teljesen hülye vagyok! :D
Még kezdő vagyok az ilyesmikben.
A Green vinyó sem jó, rendszer alá lassú.
Mondom hogy maradj az enyémnél, mert a végén sikerül valami szart venni...
Nem tudom akkor minek írattad velem össze ha utána meg kavarsz.
De ha vehetsz gyorsabbat is, miért kell a lassú?
Nem értelek tényleg.
Na mindegy, fáradt vagyok már Én ehhez.
Figyelj, a VGA az HD 7850 KELL hogy legyen.Sajna a kereten túl megy a gyorsabb vinyó.Nem akarlak fárasztani, de elmagyarázom hogy miért jó nekem úgy ahogy van.
Bocsi ha idegesítő vagyok! :D
Hát de ott írtam össze a #4-ben HD7850-nel, normális lappal, gyors vinyóval, és a kereteden belül van...
Na mindegy, te pénzed, te géped, felőlem úgy baszod el ahogy akarod.
#18 nem jó amit irtál
nem érted hogy a pénzed feleslegesen pazarlón elszoród?
minek drága ctg 450 es táp?
sehol sem vagy elörébb vele és akkor már alig drágább ctg 500 amivel "elörébb" lennél bár géped nem igényelné igy nem értem minek
aztán jó lesz ha egy sata 3 usb3 eszköz miatt kell vacakolnod?
azért érdemes egy értelmes alaplapot venni felszeretlség végett is
és ez miylen indok már?:DDDD mostani is lassu?
minek új gép akkor neked ?? nemtudod megmagyarázni ugye?:)
sok a pénzed egyedül ez az egyetlen okod lehet !!! igen ez az 1 semmi más
olcsóbban is van 7200rmp s lemez
hexa 400 is olsóbb
alaplap 14ezerkörül is van 75 ös legalább azt a DGS t vedd ha már az nem érdekel hogy milyen minöségü de legalább egy vacak usb 3 sata 3 miatt ne kelljen problémáznod
na de hát midengy te tudod
ram ugye látod hogy +2 napot rátesz? vagyis valami oylen tevnnék ami azonal van
ha csak nem nagoyn olcsó ez...
gépház is elég alsóhangos de hát az magán ügy bár játékos géphez nem iylent tennék...
amugy szerintem iylen alapon nyugodtan vehetnél AM3+ os asrcok 960GM et amin van IDE csatlakozó is és akkor nem kéne vened uj ODD HDD t vennél egy phenom x4 et vagy athlo x4 vagy x3 at
és 7850 el is sokkal olcsóbban kijönél
ha már nem idöt áló dolgokat veszel és legjobbakat akkor szerintem minél olcsóbban hozd ki a konfigot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!