Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy philips 190cw9fb...

Vettem egy philips 190cw9fb tipusú lcd monitort a monitor hátulján van egy USB 2. 0 csatlakozó de bármit próbálok csatlakoztatni nem csinál semmit hogyan kell használni valamint mit kell rácsatlakoztatni hogy működjön?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 14:09
 1/9 anonim válasza:
A monitorod fogd fel úgy, mint egy hosszabbítót. Ha nincs bedugva a konnektorba, azaz a számítógéphez kötve, akkor a rajta lévő aljzatban nincs 'delej'. Tehát ellenőrizd: a géphez csatlakoztatva van-e a monitor USB kábellel is?
2009. szept. 24. 10:34
 2/9 A kérdező kommentje:
én ezt mind értem de a monitor működik megy a csatlakozó kábelén keresztül tehát működik csak a hátulján van egy usb Amit nem értek az az hogy mit lehet rá csatlakoztatni és mi az értelme hogy van ott egy usb ajzat mikor a monitor a rendes kábelével van csatlakoztatva a géphez és műxik is akkor minek van az usb ?
2009. szept. 25. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
nem hdmi csatlakozó?
2009. szept. 25. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Szevasz!

A gépkönyvét elolvastad? Abban le van írva. Nekem a TV hátulján van, gépkönyvében: opcionális, vannak típusok, amelyeknél ezen keresztül lehet SW-t /kinézet, menüelemek/ cserélni, valamint szervizcsatlakozó.

Tessék olvasni.. Üdv: StMiklos

2009. szept. 25. 20:30
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat de még mindíg nem tudtam tovább jutni az ügyben a szervízkönyvében semmit nem írnak róla csak hogy USB 2.0 és itt lezárják a történetet biztos hogy nem HDMI csati mert azt tudom hogy milyen benn voltam vagy 4 elektronikai monitorokkal foglalkozó neves üzletben azt sem tudták hogy van rajta ilyen csatlakozó pedig volt nálluk ebböl a szériából de mindeggyik csak nézett bután szóval még mindíg várom az ötleteket mert most már nagyon érdekel a dolog
2009. szept. 27. 11:02
 6/9 A kérdező kommentje:
a szervízcsatlakozóra gondoltam én is de ha egy szer az egyszerű ember nem tudja mire használni akkot miért tüntetik fel a dobozán a többi használható dolog mellet hát nem értem DE ÉRDEKEL!!!!
2009. szept. 27. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:

USB port for convenient peripheral connections

The USB port allows the user to conveniently connect their plug and play multimedia devices such as USB memory devices, camera, portable HDD, Web camera, PDA, Printer and many other devices that use USB connection. The conveniently located USB 2.0 port on the monitor allows USB 2.0 signals to pass through to the computer. Note that many devices like cameras and HDD may need to be powered on independently, as they have higher power requirements than the monitor USB port can provide.

2009. nov. 3. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy onnan tud venni áramot is, és akkor nem kell neki a tápkábel, se a jelkábel.
2009. dec. 23. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Kerested?, /mert gugli rögtön ad találatot/, letöltötted az illesztőprogramokat?

[link]

Ezek sem jók semmire?

Egyébként az, hogy van rajta USB csatlakozó, a nagyszériás gyártás eredménye, a következő variációkat adja:

1: minden készülék lehet szoftverhibás, vagy előre nem kalkulált régióba adják el, ezen keresztül a szervíznek lehetősége van újat feltenni, javítani. Ilyen az enyém.

2: Opcionális: többféle szolgáltatást nyújtó készüléket ajánlanak ugyanabban a "dobozban", van akinek nem jó semmire, van akinek valamiféle szolgáltatást nyújtanak. Pl.ezen keresztül lehet csatornalistát szerkeszteni.

Nehéz felfogni, miért van /lehet/ ott?

Üdv: StMiklos

2009. dec. 24. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!