Létezik-e olyan videókártya, lehetőleg alacsony áron, ami segít hardware-esen lejátszani a HD (Rip) filmeket?
szerintem nincs ilyen. talán olyan lejátszó ami jobban vga-ra terhel.
Mellesleg az 512 ram pl lehet elég szűk keresztmetszet is akár. Ha ezen xp-t futtatsz már az halál. Namost HD video azért nem épp pici bitrátával megy igy a buffer méret sem pici.
Csak félig van igaza az előttem szólónak. Van ilyen VGA, nem is olyan drágán. Pl:
Hivatalos oldal:
Ez támogatja a HD videókat. Viszont az 512 RAM tényleg nagyon kevés mindenhez már. Viszont persze a fenti VGA-tól ne várj nagyon sokat, ha játszani is akarsz vele (Mondjuk szerintem kb. 0,5-1 éves játékok már jól elmennek rajta, persze nem full grafon. De mit vár az ember 14 khufért?).
Kösz ha van még ilyen várom. A memóriám most lesz frissítve még másfél gigával :DD
Játszani egyáltalán nem szoktam, csak nem akarok új processzort venni, de lehet azzal jobban járnék, lényeg hogy a 720 és az 1080p-s HD filmek menjenek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!