Ez a konfig mennyire állja meg a helyét a mai világban?
Illetve ha valaki észrevesz valami hibát (például rossz az egyik alkatrész csatlakozófelülete és így nem illik bele) az légyszi szóljn :)
ja és azért teszek fel ilyen értelmetlen kérdést mert laptopról terezek váltani, és nem igazán vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal.
szóval:
-AMD A10 X4 5800K processzor
-ASROCK sFM2 FM2A85X EXTREME4-M alaplap
-Corsair Vengeance DDR3 1600MHz / 8GB memória (1x)
-Asus PCIe 3.0 HD7770-DC-1GD5-V2 - HD7770 1GB GHz Edition videokártya
Ja és ha alkatrészenként rendelek akkor mik kellenek pluszba a gép összerakásához? (gondolok itt olyanra mint a hővezető paszta)
a monitor árusítását pont most szüntették meg az oldalon...szerencsém volt megint...szóval most egy LG E2242C-BN 21,5" LED Monitor van bent a kosaramban (32000-ért ugyanúgy mint amennyibe a másik is került volna)
és amúgy az edigital.hu-ról, mert ott van kedvezményünk csak, szóval az mindenképp marad (kivéve persze ha máshonnan olcsóbb mint innen a 10% kedvezménnyel)
32 ért oké csak 40 körültöl vanak IPS esek
tápot viszont mindenkép cseréld
ha csak nem,, nem bánod ha tönkre fog meni miata a gép (netán minden)...
már megtettem...én mint erősen tanuló inkább hallgatok a tapasztaltakra minthogy megint megvegyek valamit ami utána szar lesz
amúgy egy ilyet tettem bele: Chieftec GPS-650A8 650W PFC
ugyanúgy 80+-os ez is...bár kicsit drágább de majd valahonnan összekaparom
Nem jó vétel az
menyiért árulják?
listán keres egy igen (de jobb ha etöl is "feljebb lévöt" választasz, nagyon, kiemelten, favorit tápot
a kevésbé és nem és egyáltalánokat hanyagolnod kelene...
nemtudom az menyi de 15ezrért best buy (legjobb vétel)
CoolerMaster GX450 pl.
de gépedhez Arctic Cooling Fusion 550RF is jó vétel lene
vagy ha Chieftec et venél Chieftec CTG 550W nál egyáltalán nem kel több még az is sok
nemtudom mért válsztotál nagy teljesítményüt ha a minöségre nem figyeltél
FSP Radier 650 -t vedd ha nagy teljesítményüt szeretnél "olcsón" Most elég drága így nemtudom gondolom kiesik gps-650 árából...
jó...akkor bent van a konfigban a GX450-es...és így 196 ezernél járok...winyót meg majd szerzek valahonnan nyárimunkából :D
köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!