Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép megéri az árát?

Ez a gép megéri az árát?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy gépet olyan 40-45 ezerrét de ujjonan ennyiért nemtudnék kapni aszt szeretném kérdezni hogy ez megéri -e az árát? [link] nem játékra kéne cska netezeés film stb

2013. márc. 29. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. Melegedős sokat zabáló Pentium D-vel...

Ennyiért már Core2-es gépet is találsz.

2013. márc. 29. 17:27
 2/5 gabba83 ***** válasza:
Őszinte leszek...egy pentium d procival?80 giga winyóval? Rohadtul nem ér meg annyit amennyit kérnek érte! Amúgy amit felsoroltál arra nagyon jó. De ennyiért használtan sokkal komolyabb konfigokat is kapsz már hiszen az asztali gépeknek drasztikusan lement az ára már. Az én gépem alig menne el 45-ért pedig 1 tera winyó 2giga tunning ram jó videókari...stb.
2013. márc. 29. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Pl itt van ennyiért egy erősen best buy gép:

[link]

De ezek sem rosszak:

[link]

[link]

2013. márc. 29. 17:32
 4/5 A kérdező kommentje:
értem, és aztmondta az eladó hógy 35ért elvihetem, ugy megéri e vagy sem mert kirpóbáltam és télleg elég jó
2013. márc. 29. 18:18
 5/5 gabba83 ***** válasza:
Ha már eldöntötted hogy ezt veszed, akkor hiába írunk akármit látom úgysem lehet meggyőzni. Amit az előttem szóló linkelt gépet ezerszer sokkal jobban megérné és a keretedbe is belefér.
2013. márc. 29. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!