Keressek SIM kártya olvasót, ami müködik magyar XP-vel is? Netalán Linuxxal (Ubuntu). Amiket eddig vettem nem nyertek. A gépekre is hisztisek voltak Esetleg hol mennyiért lehet venni?
Félreérthető az irkám ? A telefon Simkártyájára lehessen PC-ről, és azon keresztzül egy másikra szerkesztgetni. Vettem a Konrádtól, az MSI től, de gubancosok. Az egyik csak bizonyos géppel megy, a másik meg csak angol XP-vel.
Az egyébb (50 fajta feleti ) memoria kártyákat Sd, CF, stb látják
Nem gondolom hogy ingyen lehet netelni. A Voda, és Ericson "jovoltából", első kéthónapos csiga lassú net 100000-be került
Alákarmoltam 2évnek, kapván árelönnyel egy Ercson telcsit. kétnap múlva zörögtem panaszkönyvbe, hogy a küttyü nem tudja aminek eladták. Jött egy forma púder, probléma maradt, súlyos számla jött. Az is maradt. Ezekután Ericson, mintabolt, független, drágább model a Mamutba, 1/2 nap utazás. 2nap után telefonos bejentés, egyeztetés újabb 1/2 nap utazás. Megjelenés, pofára esés kiprobálni nem tudták !! márkabolt !! kitalálták hogy nem cserélik ki mert kopott a készülék. Ezek szernt két nap alatt elkopik az Ericson. Az Ericson Magyarország is jó magasról.... A panaszkönyvre se válaszolnak. Ez tavaly év végén volt.Se pénz se telefon.
Ez kell az ősejtel tákolt szivemnek.Na szóval ezt nem számitva csak az effektiv _és a ki nem fizetett Vodás dij__került kb 100000be 2 hőnapra.
Itt tartok, vagyis sehol, illetve minusz sokkal
Asztali gépbe kell, vagy laptopba? Laptopba való pc kártyát itt találsz:
Persze biztos van még ezer, de most ezt találtam.
Bocs rosszat linkeltem be!
Teljes a félreértés. Nem modemet keressek _ bár örülök, és köszönöm az egyik linkcimet, mert egy nagyon olcsó modemet kinálnak. A mobilx-nél
A SIM kártyán levő telefonszámok olvasása, szerkesztése a feladat. Kártyaolvasó, is eggyútal, de ez mellékes.
Már vettem kétfajtát denem müködnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!