Inkább nagyobb órajelüt vagy több magos proceszort éri meg venni?
Figyelt kérdés
Szóval Pl vegyek egy 3.6 mhz 2 magosat vagy ink 2.8 mhz 4 magosat ?? egyszerű használathoz kisebb játékok hd videok net2013. márc. 28. 14:03
11/19 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi uj config de a lehetö legolcsobban most aztán majd cserèlgetem.ujabakrq jobbakra de moat a semminèl.bármi jobb :)
2013. márc. 28. 15:25
12/19 anonim válasza:
FADDI NORBERT
Olyan hülyeségeket beszél hogy csak na.
Ha valamihez hülye vagy akkor ne adj légyszi másnak tippeket.
13/19 FADDI NORBERT válasza:
először is nem kell hülyézni mert ez téged jellemez a másik tapasztalatból beszéltem mert ilyen van nekem 1 gtx 650 el társitva:)
14/19 anonim válasza:
Ja GTX650 meg HD7770.
Lehet viszi fullHD-ba,de a legalacsonyabb grafikán.
No meg aki FM1-t ajánl....
Nem is tudom hogy akkor miért nem viszi néhány 150 ezres kártya se maxon....
15/19 FADDI NORBERT válasza:
szerintem te nem látod be mit éri megvenni a jelenlegi gazdaságba ahol dróton rángattyák a parasztot ,hogy ezt meg azt vedd ,a logigám azt digtálja ,hogy egy jó ár érték arányú processor kell ami elég a mai gémekhez ,ha tudnád az fm1 leáldozóba van és orjási akciót csinált amit most az okosabbak kihasználnak és ugy állitanak ösze 1 mai kornak megfelelő pc ét hogy nem kellet mélyen a zsebükbe nyúlni
16/19 anonim válasza:
Te beszélsz költséghatékonyságról mikor GTX650-t ajánlasz.
Persze ajánld,de ne legyen több 24 ezernél.
Mert HD7750 szint.
Meg mert ha olcsó,akkor már vegyen a kérdező egy halott foglalatot?
18/19 FADDI NORBERT válasza:
na mindegy ,a kérdésedre a válasz szerintem inkább a 4 magosat vedd, gyorsabb minden téren ez biztos.
19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm azt veszem :)
2013. márc. 29. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!