Sok rá az esély, hogy az Xbox 360 Slim 250GB-os gépek 3 led hibásak lesznek?
Figyelt kérdés
Mert szeretnék venni egyet de nem akarok kidobni 50 ezret az ablakon.
Ezt néztem ki magamnak:
Megvegyem vagy sok rá az esély, hogy 3 led hibás lesz?
2013. márc. 28. 13:23
1/5 anonim válasza:
Ha hagyod szellőzni, és nem használod napokat folyamatosan terhelve már nem sok gond lehet.
2/5 anonim válasza:
Nem lesz három ledes.A slimeknél már nem szokott ilyen probléma lenni de amúgy adnak rá garanciát de én úgy tudom hogy ez a 3 led probléma csak a régebbi xbox360-nál volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért nem merem megrendelni mert youtube-on csomó videót láttam 3 ledes hibáról és volt közük elég sok Xbox 360 Slim 250GB-is.
2013. márc. 28. 13:37
4/5 anonim válasza:
Ha ennyire nem mered akkor ne vegyél.
Komolyan, adnak rá két év garit, és ezen idegeskedsz...
5/5 anonim válasza:
3led hibára 3 év a garancia. Az esély megvan rà, h az legye, mert műszaki cikk, de azóta sokat tett a Microsoft azért, h ez a hiba ne jöjjön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!